Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél
  2022-04-10 06:24:59, vasárnap
 
  Nyílt levél az ellenzéki pártelnököknek és Márki-Zay Péternek.
Mégis mit képzeltek magatokról? Mit műveltek?
Ez az ocsmány, vállalhatatlan, és lássuk be felelőtlen műsor, amit előadtok, egyszerűen a legbelső félelmeit igazolja ma annak a nyolcszázezer embernek, akik elpártoltak az ellenzéktől. (És teljesen elbizonytalanítja az a másfél milliót, aki még hisz bennetek.)
Mégis, hogy jöttök ti ahhoz, hogy ilyen helyzetbe hozzátok a saját szavazóitokat, és ami a leginkább bántó a saját aktivistáitokat?
Mégis miként érveljünk azoknak, akik évekig mondták nekünk - akik kiálltak mellettetek - hogy az összefogás egy gittegylet, ami szét fog esni a választás után, amint kormányozni kéne. Erre fel a választás után, ami a legdurvább és legkegyetlenebb elruházásunkat jelenti, ti nekiálltok a lehető legaljasabb hiénákként körbe vihogni az ellenzéki értékrend hulláját?
Ma, amikor egyes képviselőjelöltjeitekre a szó legelemibb értelmében az anyagi csőd vár, mert ha a Fidesz úgy dönt, akkor nem lesz se munkájuk, se életük, se koncepciójuk a jövőre, ti nem erőt mutattok, szikár és korrekt egységet, hanem mint óvodások egy macska szarral teli homokozóban, egymás szájába tömitek a sárt.
Undort érzek!
Mikor azt hallom, hogy a Jobbik választói nem jöttek el szavazni, kinyílik a bicska a zsebembe! A Jobbik nélkül - ezt bizton állíthatom - ma fele, harmada ennyi helye sincs az ellenzéknek! A Jobbik aktivistái a belüket kidolgozták.
Tudom! Láttam! A DK és a Jobbik végezte a feladatok dandárját.
Nem kedvelem Jakab Pétert, de az a munka, amit a fasiszta Jobbikkal tett, hogy egy európai értékrendű, konzervatív párt lehessen - egyszerűen emberfeletti! És aki ezt kétségbe vonja, aki azt mondja, hogy a Jobbik gyenge, rossz, alkalmatlan és elvesztette a szavazóbázisát, az baromira hazudik, főleg önmagának.
És ezt én mondom! Aki nem vagyok Jobbikos, de aki rühelli, ha gennyes szarháziak olyasmit állítanak, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal!
Az ellenzéki összefogás minden pártja vesztett! MIND!
A DK is!
Könnyű most azt csaholni a fotelkéből, hogy Gyurcsány! Még akkor is, ha most bőven rászolgált és neki is be kellett volna fognia. (Jakabnak meg pláne.)
A mocskos büdös életbe! Gyurcsány nélkül nincs is DK! Tovább megyek! Lehet nincs ma ellenzék!
Lehet Ferit utálni, lenézni, megvetni, anyázni, rugdosni, de a DK-t ma ismerik az egész országban és tetszik, nem tetszik, az aktivistáik végigszopták az elmúlt évet, többségük konkrétan halálig dolgozott a terepen!
(Okkal nem beszélek a többi ellenzéki pártról. Nem fogok mutogatni... )
Baromira nem érdekel ki, hol mit rontott el, mert pontosan tudom, hogy hányszor szóltunk, kértünk, könyörögtünk (ellenzéki jelöltek, párttagok, aktivisták és véleményvezérek) és ti - ellenzéki pártvezérek - hányszor szartátok ezt le nagy ívben!
El lett baszva!
Brutálisan!
A Fidesz nyert!
És ma azt kell mondanom - mert ezt tapasztalom - ,,tisztelt pártvezetők - hogy megérdemelten!
Mert a Fidesz ugyan átveri az embereket, becsapja, félrevezeti a választókat, híreket hamisít, felépített egy neofasiszta államot az államban...
...de összezárnak!
Nincs semmi, amit tudnék szeretni, vagy tisztelni a Fideszben. Nincs az a pénz, hogy közéjük álljak. De lássuk be, ott nincs ez a mocskolódás, és a belső vitáikat (amik bizony vannak) úgy kezelik, hogy a választói bizalmuk meg ne inogjon! Nem árulják el a gyengeségeiket, nem nyomják fel egymást. Ha van is az kimerül két médiaüzenetben, aztán kussolnak, mert a nagy egész érdekében az egojukat pórázra verik.
Itt állunk ma másfél millióan és azt látjuk, hogy ölre mentek.
Vicsorogtok, marakodtok egy olyan konc felett, ami SEMMIT SEM ÉR.
És nem azt mondjátok, hogy mi a feladat, miként lépjünk tovább, miként világosítsuk fel azokat, akik ma bedőlnek a Fidesznek.
Neeeem!
Ti nekiálltok egymást ekézni. (Kivételt természetesen megint a nők képeznek - Dobrev és Donáth.)
Csak szólok! A mocskos tény az, hogy a Parlament nélkületek is simán el fog működni! Ha soha be nem mentek, akkor is!
Nehéz ezt leírni, de... Tudjátok, hogy mi az üzenetetek? Mit mondotok ma az ellenzéknek? Mit is adtok ma nekünk, másfél millió kétségbeesettnek???
Konkrétan Lófaszt!
Nem bánom, hogy ellenzéki vagyok, nem bánom, hogy konzervatív liberálisnak vallom magam, nem bánom, hogy a Fidesz ellen voltam és vagyok, nem bánom, hogy feltettem rátok az életem, és a családom életét.
Nektek kell ezt bánni!
Nektek kell (kéne) szégyenkezni!
Ugyanis mi egyszerű aktivisták azt adtuk nektek, ami benneteket nem fenyeget!
A létbiztonságunkat!
És ezt ti - ,,tisztelt ellenzéki vezetők" - épp kidobjátok a szemétdombra, mert nem érünk nektek annyit, hogy véresen, testileg, lelkileg összetörve - DE MÉLTÓSÁGGAL VESZÍTSETEK.
Épp elvesztitek ennek a másfél millió embernek a bizalmát.
És ez ellen - mi - ellenzéki kisemberek, aktivisták, támogatók - semmit sem tehetünk.
Elvisz minket az ár. És Ti semmi kapaszkodót nem adtok.
Helyettetek is szégyenkezem!

Juhász Zoli

Ha gondolod megosztod. Ha gondolod anyázhatsz!





 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 2.  
Címkék: kétségbeesettnek, aktivistáitokat, véleményvezérek, legkegyetlenebb, vállalhatatlan, szavazóbázisát, gyengeségeiket, médiaüzenetben, elruházásunkat, pártelnököknek, szavazóitokat, nyolcszázezer, megérdemelten, természetesen, világosítsuk, könyörögtünk, koncepciójuk, végigszopták, liberálisnak, szégyenkezni, szemétdombra, emberfeletti, szégyenkezem, ellenzéknek, méltósággal, neofasiszta, kormányozni, választókat, vicsorogtok, összezárnak, mocskolódás, elvesztette, helyettetek, konzervatív, kapaszkodót, alkalmatlan, ellenzéki pártelnököknek, legbelső félelmeit, nyolcszázezer embernek, saját szavazóitokat, leginkább bántó, saját aktivistáitokat, választás után, lehető legaljasabb, ellenzéki értékrend, anyagi csőd, macska szarral, belüket kidolgozták, feladatok dandárját, fasiszta Jobbikkal, európai értékrendű, baromira hazudik, Márki-Zay Péternek, Jakab Pétert, Lehet Ferit, SEMMIT SEM ÉR, Konkrétan Lófaszt, MÉLTÓSÁGGAL VESZÍTSETEK, Juhász Zoli,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  György napra  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Életművészet  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Minden szülő a lényével nevel.  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gárdonyi Géza - Április végén  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  A lelki élet nem arról szól, ....  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Búzaszentelés  A fenyő nem szép fa, (...)  Két ember becsülete  Gárdonyi Géza - Április végén  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  A világnak égető szüksége van ...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Pillangó  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  A boldogság ült a világvégén  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Emlék  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Bella István: Zsoltár  Beney Zsuzsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  képre írva  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  A boldogság ült a világvégén  William Shakespeare idézet  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Becsüld meg azt amid van,...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki pártelnököknek, legbelső félelmeit, nyolcszázezer embernek, saját szavazóitokat, leginkább bántó, saját aktivistáitokat, választás után, lehető legaljasabb, ellenzéki értékrend, anyagi csőd, macska szarral, belüket kidolgozták, feladatok dandárját, fasiszta Jobbikkal, európai értékrendű, baromira hazudik, ellenzéki összefogás, mocskos büdös, egész országban, aktivistáik végigszopták, elmúlt évet, többi ellenzéki, neofasiszta államot, belső vitáikat, választói bizalmuk, nagy egész, egojukat pórázra, olyan konc, mocskos tény, családom életét, másfél millió, kétségbeesettnek, aktivistáitokat, véleményvezérek, legkegyetlenebb, vállalhatatlan, szavazóbázisát, gyengeségeiket, médiaüzenetben, elruházásunkat, pártelnököknek, szavazóitokat, nyolcszázezer, megérdemelten, természetesen, világosítsuk, könyörögtünk, koncepciójuk, végigszopták, liberálisnak, szégyenkezni, szemétdombra, emberfeletti, szégyenkezem, ellenzéknek, méltósággal, neofasiszta, kormányozni, választókat, vicsorogtok, összezárnak, mocskolódás, elvesztette, helyettetek, konzervatív, kapaszkodót, alkalmatlan, legaljasabb, kidolgozták, félrevezeti, veszítsetek, homokozóban, pártvezérek, elvesztitek, mellettetek, tapasztalom, ellenzéktől, pártvezetők, elpártoltak, aktivistáik, nekiálltok, értékrendű, gittegylet, marakodtok, összefogás, egyszerűen, legelemibb, brutálisan, fotelkéből, rászolgált, aktivisták, állíthatom, valósággal, szarháziak, értelmében, aktivistái, felépített, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5374
  • e Hét: 27664
  • e Hónap: 49931
  • e Év: 182485
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.